Ansicht:
#Personas attēlsVārds Geboren Gestorben Nodarbošanās
   
16
Aleksandrs Ancāns08.12.191015.09.1944
  • Schriftsteller
17
Valdemārs Ancītis06.06.192105.12.2006
  • Schriftsteller
  • literary scholar
  • bibliographer
18
Ella Andersone17.03.190830.11.1989
  • Übersetzerin
  • Schriftstellerin
19
Skaidrīte Andersone14.09.1926
  • Schriftstellerin
  • biologist
20
Marija Andžāne08.09.190926.12.1988
  • Schriftstellerin
21
Jānis Anerauds06.03.192426.05.2010
  • Schriftsteller
22
Meikuls Apeļs04.12.190109.05.1942
  • Schriftsteller
  • literary scholar
  • historian
  • literary historian
23
Roberts Apinis22.08.18921938
  • Journalist
  • Schriftsteller
24
Arnolds Apse28.05.191419.01.1983
  • Schriftsteller
25
Apsesdēls14.08.188031.03.1932
  • Schriftsteller
26
Pīters Apšinīks29.06.188710.02.1942
  • Dichter
  • Komponist
  • Schriftsteller
  • play writer
  • public employee
  • priest
  • group leader
27
Augusts Arājs-Bērce01.04.189011.06.1921
  • Schriftsteller
28
Edgars Ardenss25.11.188705.01.1977
  • Schriftsteller
29
Kaldejs Arums26.10.191622.01.2012
  • Künstler
  • Schriftsteller
30
Erna Asare191119.01.1988
  • Dichterin
  • Schriftstellerin
Paplašinātā meklēšana

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies. Read more.